vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:46

De prin lume adunate

Îţi ghiceşte viitorul cu o mână-n decolteu

peglob
Mii de oameni din China pleacă în pelerinaj săptămânal către locuinţa unui bărbat despre care se crede că are puteri supraomeneşti.
Acesta locuieşte în provincia Yunan şi vede viitorul celor care îl vizitează punând mâna pe sânii femeilor. Chiar dacă necunoscutul magician zice că poate face acelaşi lucru la fel de bine şi în cazul bărbaţilor, Xiao Yuwen, un jurnalist chinez care a stat de vorbă cu el, susţine că „alege doar femei”.
„Aş fi vrut să mă înveţe şi pe mine, pentru că am câteva vecine cu pieptul generos şi care ar vrea să îşi cunoască viitorul, dar magicianul nu a vrut să mă înveţe. A zis să i le duc lui…”, a scris pe site-ul Miaopai, Yuwen.
Printre vizitatori, însă, au fost câţiva care au povestit că ar fi fost vindecaţi de „ghicitorul în sâni”. Aşa că nu ar fi chiar greu viitorul să fie scris în… decolteu.

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Mazare boabe Juliturile si loviturile se racesc 30-45 minute cu un pachet de mazare congelat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.