duminică , 22 octombrie 2017 - 22:19

De prin lume adunate

Are 29 de ani și este mamă a 14 fete. „Nu mă opresc până nu fac un băiat!”

femeie

O avea doar 29 de ani, însă Augustina este fericita mamă a 14 fete! Iar luna trecută tocmai ce a dat viață la două fetițe gemene.

Jose (30 de ani) și Augustina Higuera (29 de ani) formează cea mai ciudată familie. Sunt tineri și au 14 fete. Doctorii au început demult să glumească pe seama lor. Acum doi ani îi spuneau Augustinei că are mai multe șanse să câștige la loterie decât să mai rămână însărcinată. Dar, luna trecută, în viața cuplului au apărut Bella și Isabella.

„Ne dorim din tot sufletul un băiețel. Așa că vom tot încerca. Am fost binecuvântați cu fetele, dar Joe este în minoritate. Sunt norocoasă și îmi place să rămân însărcinată. Nu am avut niciodată probleme, așa că nu e mare scofală. Dacă e nevoie să mai avem încă 10 copii până când vom avea un băiețel, atunci așa să fie”, le-a spus Augustina celor de la mirror.co.uk.loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Oţet Şosetele îmbibate în oţet sau alcool medicinal ajută la scăderea febrei, atunci când aveţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.