De prin lume adunate

În „sicriul” ăsta simţi cum a murit Whitney Houston

sicriu

Incredibil! Cercetătorul olandez Marcel van Brakel a inventat în premieră absolută maşinăria care reproduce cu exactitate ultimele sunete, mirosuri şi senzaţii tactile din viaţa lui Whitney Houston, Prinţesei Diana, a lui Muammar Gaddafi şi John F. Kennedy.

Nu, nu este de vânzare. Cercetătorul olandez şi-a expus minunăţia la Muzeul din New York şi îi invită pe curioşi să testeze pe propria piele moartea celebrităţilor. Curioşii intră într-un coşciug high tech. Informaţiile privind decesul vedetelor sunt recoltate din raportul medico-legal şi din constatările anchetatorilor de la faţa locului.

„Specialiştii de la Famous Deaths au recreat absolut tot: mirosul ultimei cine a lui Whitney Houston, şamponul şi crema de corp, sarea pe care a pus-o în cadă, aburii fierbinţi, chiar mirosul cocainei arse la pipă. În acest fel cei care vor să afle ce a simţit Whitney înainte să moară au acum acest prilej”, a explicat artistul olandez.

La preşedintele american John F. Kennedy, lucrurile sunt mai complexe. A fost recreat mirosul de toamnă târzie (n.r. 22 noiembrie 1963), parfumul lui Jackie Kennedy, miros de motorină, mirosul tapiţeriei de piele, aerul umed din Dallas şi chiar un iz slab de frunze veştejite. Dacă la Whitney Houston curioşii experimentează stopul cardiac în apa fierbinte, la Prinţesa Diana, Muammar Gaddafi şi JFK moartea survine violent, computerul simulând trecerea în lumea de dincolo.

Până acum peste 60% din cei care au testat morţile violente ale celebrităţilor au avut senzaţia de vomă după ce în „cuşcă” s-a simţit miros de sânge.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

Dintr-o data Ion ii trage lui Gheorghe o palma. Acesta zice: – Ione, ma tu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.