luni , 23 octombrie 2017 - 1:38

De prin lume adunate

A dat 8 milioane de euro pe o plăcuţă de înmatriculare

dubai5

Balwinder Sahani e fericitul câştigător al unei licitaţii organizate în Dubai. Numărul de înmatriculare pentru care s-a luptat este ”5” şi l-a costat o avere, mai precis 8 milioane de euro (circa 36 de milioane de lei). Sahani este un om de afaceri indian care s-a stabilit în Dubai.

”Îmi place să colecţionez plăcuţe de înmatriculare unice şi sunt mândru că am reuşit să pun mâna pe plăcuţa pe care scrie doar ”Dubai 5”, a declarat acesta pentru ziarul anglofon “Gulf News”. “D de la Dubai este a patra literă a alfabetului şi, dacă îi adaugi 5, obţii 9, cifră care îmi aduce noroc”, adaugă indianul. Autoritatea drumurilor şi a transportului (RTA) din Dubai organizează regulat licitaţii pentru vânzarea plăcuţelor de înmatriculare care atrag milionarii.

loading...
Loading...

Citește și

De prin lume adunate | Uite ce sculpturi se pot face din cafea!

Incredibil, dar adevărat! Daphne Tan, în vârstă de 17 ani, din Singapore, reuşeşte să facă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.