sâmbătă , 19 august 2017 - 3:02

De prin lume adunate

A dat 8 milioane de euro pe o plăcuţă de înmatriculare

dubai5

Balwinder Sahani e fericitul câştigător al unei licitaţii organizate în Dubai. Numărul de înmatriculare pentru care s-a luptat este ”5” şi l-a costat o avere, mai precis 8 milioane de euro (circa 36 de milioane de lei). Sahani este un om de afaceri indian care s-a stabilit în Dubai.

”Îmi place să colecţionez plăcuţe de înmatriculare unice şi sunt mândru că am reuşit să pun mâna pe plăcuţa pe care scrie doar ”Dubai 5”, a declarat acesta pentru ziarul anglofon “Gulf News”. “D de la Dubai este a patra literă a alfabetului şi, dacă îi adaugi 5, obţii 9, cifră care îmi aduce noroc”, adaugă indianul. Autoritatea drumurilor şi a transportului (RTA) din Dubai organizează regulat licitaţii pentru vânzarea plăcuţelor de înmatriculare care atrag milionarii.

loading...

Citește și

Știați că…

Stiati ca… unele plante produc toxine ce ucid celelalte flori din jurul lor? Floarea-soarelui este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.