vineri , 22 septembrie 2017 - 14:39

De prin lume adunate

S-a inventat bicicleta pe care stai pe burtă!

ciudate

Americanul John Aldridge din California, SUA, a inventat un nou tip de bicicletă.

Bicicleta numită “Pasăre de pradă” înlocuieşte bicicleta standard. Compania care a început s-o fabrice susţine că e ”cea mai rapidă bicicletă din lume”. Poziţia biciclistului este aşezat pe burtă, asemănătoare cu aceea a înotătorului. Greutatea sa este susţinută de coapse şi, de aceea, îi permite să apese mai tare pe pedale. De asemenea, forma bicicletei ajută în a diminua rezistenţa vântului.

Compania zice că noile biciclete vor reduce emisiile de carbon prin faptul că îi vor convinge pe mulţi să renunţe la maşini în favoarea lor. În plus, noul design al bicicletei ar reduce numărul de accidente în trafic, deoarece are centrul de greutate mai jos decât cele obişnuite. Prezintă şi avantajul că opreşte pe o distanţă mai scurtă, iar biciclistul e mai stabil şi nu este aruncat uşor de pe aceasta. Noua bicicletă costă 4.800 de dolari (19.588 de lei).

loading...

Citește și

De prin lume adunate | O vânzătoare din Bacău, reclamată la OPC de cliente că face ochi dulci bărbaţilor

O femeie din Moineşti a reclamat la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Bacău că angajata unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.