duminică , 23 aprilie 2017 - 18:54

De prin lume adunate

Copil forțat să facă sex cu o vacă și abuzat de un bărbat de 53 de ani

xvacax

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a pledat vinovat pentru fapte de zoofilie și pedofilie comise în urmă cu doi ani, în luna iunie a anului 2014.

Allan Kenneth Brookes (55 de ani), din Coffs Harbour, Australia, a fost acuzat că a forțat un băiat minor să facă sex cu o vacă, iar apoi l-a abuzat sexual în repetate rânduri, potrivit Daily Mail.

Afaceristul a fost găsit vinovat de 16 capete de acuzare de indecență în formă agravată împotriva unei victime cu vârsta mai mică de 16 ani, agresiune sexuală în formă agravată și atac indecent deosebit de grav.

Bărbatul a fost arestat în fața clădirii în care lucra, în prima jumătate a anului 2014. Procesul a fost amânat de mai multe ori, iar Allan Kenneth Brookes urmează să se prezinte din nou în fața instanței la 25 noiembrie, pentru a-i fi stabilită sentința, potrivit coffscoastadvocate.com.au.

Acuzatului i s-a refuzat dreptul la eliberare pe cauțiune.

loading...

Citește și

Știați că…

• Dacă am lua o bucată de piatră, cât un degetar, dintr-o stea neutronică, nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.