duminică , 23 aprilie 2017 - 20:49

De prin lume adunate

S-a inventat pasta de dinți care te apără nu doar de carii, ci și de accidentele vasculare

pasta_de_dinti

Oamenii de știință au știut întotdeauna că este o legătură strânsă între bolile de inimă și problemele dentare. Acum, aceștia au descoperit formula unei paste de dinți revoluționare care nu doar că îndepărtează placa dentară, dar te protejează și de atacurile de inimă.

Studiile științifice au arătat că bolile de gingii afectează în timp inima, sistemul circulator, dar și restul organismului, informează Daily Mail. Afecțiunile se produc din cauza bacteriilor de la nielul gingiilor care ajung din sistemul digestiv în sânge, de unde se răspândesc în tot organismul.

Noua pastă de dinți, creată în Statele Unite, îndepărtează de două ori mai repede și mai eficient placa dentară decât restul pastelor de dinți de pe piață și reduce inflamațiile gingivale. În acest fel, o cavitate bucală curată și lipsită de bacterii nocive, coboară semnificativ riscul atacurilor de inimă și accidentelor vasculare.

loading...

Citește și

Știați că…

• Dacă am lua o bucată de piatră, cât un degetar, dintr-o stea neutronică, nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.