De prin lume adunate

Au dat-o jos din montagne russe din cauza sânilor uriași: „M-au umilit”

sani-mari

Voi să intre în pământ de rușine! O femeie a fost umilită într-un parc de distracții din Marea Britanie. Tanya Willis (22 de ani) spune că nu încape în scaunul din montagne russe, din cauza sânilor mult prea mari. Bruneta s-a simțit extrem de rușinată pentru că a trebuit să se dea jos în văzul a sute de oameni care așteptau la coadă.

Angajații parcului Thorpe au umilit-o pe Tanya Willis. Tânăra susține că ar trebui să îi dea în judecată, pentru că locurile din montange russe nu sunt făcute pentru femeile cu busturi generoase.

„Nu sunt grasă. Dar barele de siguranță și scaunele din montangue russe nu sunt făcute pentru femeile cu sâni mari. M-am simțit îngrozitor când m-au dat jos cu forța, pentru că nu-mi încăpeau sânii. Ar trebui să realizeze că nu toate femeile au sânii mici. Nici măcar nu mi-au dat banii înapoi pe bilet”, a povestit Tanya, potrivit The Sun.

loading...

Citește și

De prin lume adunate | 15 adolescenți s-au ales cu rabie după ce au făcut sex cu un măgar

În jur de 15 adolescenți s-au îmbolnăvit de rabie după ce ar fi întreținut relații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.