miercuri , 23 august 2017 - 20:27

De prin lume adunate

Incredibil! Operată şi băgată înapoi în burta mamei

fetita

Premieră în medicină! O fetiţă din SUA s-a născut de două ori! Mai precis, Lynlee Boemer a fost scoasă din uterul mamei ca să-i fie extirpată o tumoare. Apoi a fost băgată la loc şi s-a născut normal.

Ar trebui să-şi serbeze ziua de naştere de două ori! Micuţa Lynlee Boemer din Plano, Texas, are o poveste cu totul şi cu totul neobişnuită. A fost scoasă din burta Margaretei Boemer (29 de ani), deoarece medicii au observat că avea o tumoare numită teratom sacrococcigian la coccis (n.r la extremitatea de jos a coloanei vertebrale). Descoperirea şoc a fost făcută pe când mama era însărcinată cu fetiţa în 16 săptămâni, la o ecografie de rutină. Doctorii i-au spus atunci Margaretei că singura şansă pentru a-i salva viaţa copilei este să o opereze neîntârziat. Femeia nu a stat pe gânduri şi s-a supus intervenţiei chirurgicale la 23 de săptămâni şi 5 zile de sarcină.

loading...

Citește și

Vorba de duh

Pariaţi că Dumnezeu există. De câştigaţi, câştigaţi tot; de pierdeţi, nu pierdeţi nimic. Blaise Pascal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.