De prin lume adunate

Incredibil! Operată şi băgată înapoi în burta mamei

fetita

Premieră în medicină! O fetiţă din SUA s-a născut de două ori! Mai precis, Lynlee Boemer a fost scoasă din uterul mamei ca să-i fie extirpată o tumoare. Apoi a fost băgată la loc şi s-a născut normal.

Ar trebui să-şi serbeze ziua de naştere de două ori! Micuţa Lynlee Boemer din Plano, Texas, are o poveste cu totul şi cu totul neobişnuită. A fost scoasă din burta Margaretei Boemer (29 de ani), deoarece medicii au observat că avea o tumoare numită teratom sacrococcigian la coccis (n.r la extremitatea de jos a coloanei vertebrale). Descoperirea şoc a fost făcută pe când mama era însărcinată cu fetiţa în 16 săptămâni, la o ecografie de rutină. Doctorii i-au spus atunci Margaretei că singura şansă pentru a-i salva viaţa copilei este să o opereze neîntârziat. Femeia nu a stat pe gânduri şi s-a supus intervenţiei chirurgicale la 23 de săptămâni şi 5 zile de sarcină.

loading...

Citește și

Vorba de duh

Cu cât omul gândeşte mai puţin, cu atât vorbeşte mai mult. Montesquieu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.