luni , 23 octombrie 2017 - 16:19

De prin lume adunate

Două fete au mers la “Burlacul” să cucerească un bărbat, dar s-au îndrăgostit una de alta

gagigi

Mai multe fete participă în diferite colțuri ale lumii la show-ul “Burlacul”, o emisiune menită să unească o femeie și un mascul feroce, dar surprizele nu lipsesc la nicio ediție, iar Australia nu face excepție.

Două foste concurente au lăsat, însă, toți fanii emisiunii fără grai atunci când au anunțat că s-au îndrăgostit una de alta. Două blonde sexy, cu păr lung, desprinse parcă din reviste, au o relație una cu alta de mai multe luni și nicio reținere în a arăta acest lucru lumii întregi. S-au împrietenit la “Burlacul”, dar totul a evoluat într-o relație în toată regula, notează cei de la Mashable.

Cuplul a fost format după ce Tiffany (30 de ani) și Megan (27 de ani) au încercat să-i cucerească inima lui Richie Strahan, dar niciuna nu a ajuns în finală. Fetele s-au declarat, însă, câștigate în urma experienței. Tiffany a fost dată afară din emisiune în al treilea episod, în timp ce Megan a fost cea care l-a refuzat pe Richie.

loading...
Loading...

Citește și

De prin lume adunate | Uite ce sculpturi se pot face din cafea!

Incredibil, dar adevărat! Daphne Tan, în vârstă de 17 ani, din Singapore, reuşeşte să facă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.