luni , 20 noiembrie 2017 - 21:17

De prin lume adunate

Un papagal şi-a dat de gol stăpânul care avea o aventură cu menajera

papagal

Să nu te încrezi niciodată într-un papagal. Un bărbat a dat de belele după ce înaripata l-a dat de gol în faţa nevestei.

Se pare că bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală cu menajera, iar papagalul a început să repete prin casă textele romantice pe care acesta i le spunea amantei.

Cei doi soți trăiesc în Kuweit, unde adulterul se pedepsește cu închisoarea. Aşa că femeia a plecat cu papagalul la poliţie, pe post de martor, scrie metro.co.uk. Din fericire pentru bărbat, procurorii nu au putut să-l acuza de adulter, întrucât înregistrările nu servesc drept probe în instanţă.

Autorităţile au stabilit că toate cuvintele spuse de către papagal ar fi fost o probă slabă în instanţa, iar avocatul femeii nu ar fi putut să dovedească faptul că papagalul a repetat ce a auzit de la stăpânul său, ori a auzit la TV şi la radio acele cuvinte.

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Ulei de masline Contra paduchilor faceti un masaj capilar cu o jumatate de ceasca ulei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.