De prin lume adunate

Au cel mai mare Pitbull din lume, dar ei l-au pus să aibă grijă de copil

hulk

Marlon și Lisa Grenan nu au doar un bebluș adorabil, ci și un Pitbull uriaș, una dintre cele mai periculoase rase canine din lume. Ei l-au numit „Hulk” pentru că are o greutate de peste 76 de kilograme, dar este lăsat să aibă grijă de gingașul copil.

În ciuda faptului că mușcătura unui Pitbull este atât de puternică încât poate sfărâma brațul unui om ca pe o scobitoare, cuplul are curajul de a-l lăsa pe „Hulk” să se joace cu micuțul lor băiețel, informează The Mirror.

„Nu sunt deloc îngrijorată atunci când Hulk se află pe lângă bebeluș. Nu-i mare lucru. Când l-am adus pe Jackson acasă, Hulk stătea numai cu el. Mă privea atunci când aveam grijă de micuț și se ducea să verifice ori de câte ori îl auzea că plânge. Este cel mai bun protector. Mă urmează peste tot. Nu am putea găsi un câine mai bun. Îl iubește pe băiat și se poate vedea asta în ochii lui”, a declarat mama bebelușului.

Familia Grenan nu este deloc străină de tot ceea ce presupune îngrijirea câinilor. Compania lui Marlon antrenează câini pentru poliție, celebrități și diverși clienți miliardari din întreaga lume.

„Hulk” este și el în continuare antrenat să lupte cu eventualii agresori și practică tehnica mușcăturii lui mortale. Totuși, Lisa a mărturisit că în timpul antrenamentelor, nu-l lasă pe micul Jackson prin preajmă.

„Cele mai multe critici le primesc referitor la faptul că las câinele să lingă copilul. Îl las să mă lingă și pe mine, nu mi se pare ceva murdar, nu-i mare lucru. Dar monitorizez și acest aspect, nu-l las pe Jackson să fie sufocat”, a mai adăugat Lisa.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

Doctorul intra intr-un restaurant si se aseaza la o masa. Vine chelnerul si ii spune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.