miercuri , 26 aprilie 2017 - 5:06

De prin lume adunate

Și-a împușcat iubita în cap pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie

criminal

Caz şocant în Indiana, SUA. Un american s-a predat poliţiei şi a mărturisit că şi-a ucis iubita după ce aceasta i-a refuzat cererea în căsătorie.

Tragedia s-a petrecut săptămâna trecută, când Jason Eaton a mers la locuinţa iubitei sale, Wendy Sabatini, cu un inel de logodnă. Femeia l-a refuzat, moment în care bărbatul a luat o armă dintr-o noptieră şi a împuşcat-o în cap, informează Washington Post.

impuscata-in-cap

Criminalul s-a dus singur la poliţie unde şi-a mărturisit fapta. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că femeia i-a spus „nu” de când a văzut inelul, înainte de a o cere în căsătorie.

Victima era divorţată şi avea un fiu din prima căsătorie. “Era o persoană minunată. Toată lumea se îndrăgostea de ea de cum o întâlneau. Pur şi simplu nu dorea să se mai căsătorească”, a povestit băiatul în presă locală.

loading...

Citește și

De prin lume adunate

Poți să-ți dai seama ce este greșit în această imagine? Un medic a avut de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.