De prin lume adunate

Caz bizar! O adolescentă susține că este însărcinată cu Iisus Hristos

gravida_cu_iisus

În ciuda faptului că a făcut numeroase teste de sarcină, inclusiv la ginecologi și toate au rezultat negativ, o adolescentă susține în continuare că este gravidă și nu oricum, ci poartă pruncul Iisus Hristos.

Haley (19 ani) este ferm convinsă că urmează să-l nască pe Mântuitor pentru că îl simte cum se mișcă în pântecul său, informează Metro.co.uk. Ea susține că s-a îngrășat deja zece kilograme, dar toate rezultatele testelor făcute de doctori nu indică vreo sarcină. I s-a făcut chiar și o ecografie, dar tot nu s-a observat nimic.

„Într-o noapte, în timp ce dormeam, am simțit bebelușul cum s-a mișcat și m-a lovit în burtică. Îi pot simți capul chiar aici, sub buric. Nu-mi pasă dacă familia mea nu mă crede. Vezi asta doar dacă crezi în Iisus. Nu mă interesează ce spun doctorii și testele de sarcină, când o să dau naștere bebelușului, nimeni nu va mai putea să nege pentru că El este salvatorul meu”, a declarat Haley.

Mama ei în schimb, se teme că fiica sa suferă de o boală psihică. Se pare că adolescenta a mai afirmat cândva că este concurentă la „American Idol”, că a donat un rinichi sau că este fiica celebrului cântăreț Eminem.

loading...

Citește și

leacuri1

Leacuri băbești

Afectiuni ale ficatului Sucul de ceapa sau de cartof previn durerile de ficat. In astfel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.