De prin lume adunate

Caz bizar! O adolescentă susține că este însărcinată cu Iisus Hristos

gravida_cu_iisus

În ciuda faptului că a făcut numeroase teste de sarcină, inclusiv la ginecologi și toate au rezultat negativ, o adolescentă susține în continuare că este gravidă și nu oricum, ci poartă pruncul Iisus Hristos.

Haley (19 ani) este ferm convinsă că urmează să-l nască pe Mântuitor pentru că îl simte cum se mișcă în pântecul său, informează Metro.co.uk. Ea susține că s-a îngrășat deja zece kilograme, dar toate rezultatele testelor făcute de doctori nu indică vreo sarcină. I s-a făcut chiar și o ecografie, dar tot nu s-a observat nimic.

„Într-o noapte, în timp ce dormeam, am simțit bebelușul cum s-a mișcat și m-a lovit în burtică. Îi pot simți capul chiar aici, sub buric. Nu-mi pasă dacă familia mea nu mă crede. Vezi asta doar dacă crezi în Iisus. Nu mă interesează ce spun doctorii și testele de sarcină, când o să dau naștere bebelușului, nimeni nu va mai putea să nege pentru că El este salvatorul meu”, a declarat Haley.

Mama ei în schimb, se teme că fiica sa suferă de o boală psihică. Se pare că adolescenta a mai afirmat cândva că este concurentă la „American Idol”, că a donat un rinichi sau că este fiica celebrului cântăreț Eminem.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

Un beţiv strigă: – Unde sunt? – Pe strada Unirii. – Lasă detaliile! În ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *