marți , 28 februarie 2017 - 2:51

De prin lume adunate

sarpe

Pensionarul Shi Jimin din Haikou, provincia Hainan, China, e nedespărţit de Shi Nanwang, un piton de 3,7 metri lungime şi greutatea de 60 kilograme.

Bărbatul şi soţia sa cresc şarpele ca pe un copil din 2009. L-au adoptat ca să-l salveze de la o moarte sigură. L-a adus un negustor de peşti şi şerpi la piaţă. El a reuşit să-şi vândă toată marfa, în afară de piton, care pe atunci avea doar 30 de centimetri. Se hotărâse să-l omoare, ca să nu se întoarcă acasă cu reptila. Atunci, Jimin a decis să-l adopte.

Împreună cu soţia sa l-au legănat ca pe bebeluş, chiar şi acum îl alintă ca şi când ar fi copilul lor. Îl hrănesc cu 8 pui vii de mărime medie sau 5 pui mari, la fiecare 20, 30 de zile. Mâncarea şarpelui îl costă pe Shi Jimin jumătate de pensie pe lună. Pitonii de talie mare pot ajunge la 10 metri lungime şi 140 kg şi pot ucide şi mânca oameni.

Ajung să trăiască 20 de ani sau chiar mai mult.

loading...

Citește și

Leacuri băbești

Esti mahmura si ai stare de voma Mananca sau bea orice are ghimbir – bomboane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.