De prin lume adunate

A cumpărat o fustă de la Zara, dar ce a descoperit cusut în ea, a îngrozit-o

zara

Magazine precum Zara sunt un adevărat paradis vestimentar pentru cele mai multe dintre femei, dar nu la fel va mai privi lucrurile și Calley Fiesel (24 de ani), care a făcut o descoperire șocantă după ce a cumpărat o fustă din acest magazin.

După ce a achiziționat-o, a doua zi a decis să o poarte la locul de muncă, dar tânăra a simțit la un moment dat un „miros înțepător” care venea de undeva din piesa vestimentară în valoare de 40 de dolari, informează Daily Star. La început, a crezut că mirosul stânjenitor venea de undeva din încăpere, dar indiferent unde se ducea, tot nu dispărea. În plus, simțea ceva deranjant care îi tot zgâria piciorul și care se afla cusut în fustă.

A cercetat fusta și a observat șocată că ceea ce o deranja era piciorul intrat în putrefacție al unui șobolan, care era cusut în material. Calley nici n-a stat pe gânduri și a decis să dea în judecată gigantul comercial Zara, întrucât i s-a părut strigător la cer să găsească așa ceva într-o haină, care i-a mai provocat și o erupție cutanată. Doctorii i-au spus că a dezvoltat o alergie la aceste rozătoare.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

Un beţiv strigă: – Unde sunt? – Pe strada Unirii. – Lasă detaliile! În ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *