De prin lume adunate

E cel mai gras bărbat din lume: are 500 kg și nu a ieșit din casă de 6 ani

cel_mai_gras_barbat_din_lume

Juan Pedro, în vârstă de 32, a uimit o lume întreagă prin dimensiunile sale și prin faptul că a fost izolat la pat atât de mult timp. El a început acum un tratament de slăbire, dar are un drum lung de parcurs până va ajunge la o greutate normală.

Pedro nu a mai ieșit din casă de șase ani, fiind izolat la pat din cauza impresionantei sale greutăți de 500 de kilograme, după cum informează CNN. Se crede că în momentul de față, este cel mai greu bărbat în viață din lume. Pentru că este extrem de supraponderal, viața sa îi este pusă în pericol, astfel că apropiații îl ajută să urmeze un tratament prin care să mai piardă în greutate.

Pedro nu este nici pe departe singurul caz de acest fel. în 2006, cel mai gras bărbat din lume era Manuel Uribe, care avea 560 de kilograme. Și el a încercat să slăbească, dar a murit în 2014 din cauza obezității.

Astfel de cazuri extreme s-au mai întâlnit și în cazul femeilor. În 2011, cea mai grasă femeie din lume era Pauline Potter, din Statele Unite. La doar 47 de ani, ea cântărea 291 de kilograme.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

Sotul si sotia se uitau atent in Fantana Dorintelor… Deodata sotia aluneca si cade in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *