luni , 20 noiembrie 2017 - 21:15

De prin lume adunate

cuplu_0

Cuplu, forțat să facă sex la propria nuntă. Invitații au privit totul

Doi tineri căsătoriți au fost presați de invitații la propria nuntă să facă sex în fața tuturor. Mai mult, momentul în care s-au dezbrăcat și au trecut la fapte a fost filmat și a ajuns pe internet.

Râsetele nu au lipsit, iar invitații au fost de-a dreptul insistenți. Nu s-au mulțumit doar să vadă că cei doi s-au dezbrăcat. După ce le-au luat hainele și i-au văzut că se îmbrățișează, cei de pe margine i-au dat indicații femeii: “Acum urcă-te pe el”. Deși au fost vizibili încurcați de situație, tinerii au simulat un act sexual sub cearșafuri. Prietenii lor au tras în repetate rânduri de lenjeria care le ascundea goliciunea și, într-un final, au și reușit, lăsându-i pe protagoniști așa cum au venit pe lume: goi pușcă, notează Mirror.

În China, nu este nimic ieșit din comun ca tinerii căsătoriți să fie ținta unor jocuri cu tentă sexual sau cu adevărat obraznice.

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Ulei de masline Contra paduchilor faceti un masaj capilar cu o jumatate de ceasca ulei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.