De prin lume adunate | Turistă, omorâtă de avion la decolare. Cum a fost posibil așa ceva

O turistă a fost omorâtă de un avion la decolare. Aceasta a vrut să vadă de aproape aeronava, așa că s-a poziționat lângă gardul de la sfârșitul pistei, dar a fost doborâtă și rănită grav la cap. Femeia în vârstă de 57 de ani a murit la spital.

Aeroportul din St Maarten este cunoscut pentru că avioanele se apropie foarte mult de plajă, atunci când aterizează sau decolează, iar turiștii iresponsabilii se apropie extrem de mult de aeronave pentru a face poze.

Turista a fost doborâtă de un Boeing 737 care tocmai decolase de pe aeroportul Princess Juliana de pe insula din Caraibe. Femeia, originară din Noua Zeelandă, stătea lângă gardul de la sfârșitul pistei, uitându-se cum avionul decolează, moment în care a fost doborâtă și lovită grav la cap. Lovitura a fost extrem de puternică, aceasta murind la spital.

Aeroportul din St Maarten este cunoscut ca unul dintre cele mai periculoase din lume, atât pentru spectatori, cât și pentru pasageri, din cauza locației pistelor la capătul cărora se află o plajă publică și munți la celălalt capăt.

Plaja este extrem de populată de turiștii care se apropie prea mult de aeronave pentru a face poze sau filmulețe, luând totul ca pe o joacă.

”Turiștii nu se feresc, dimpotrivă, se apropie. Sunt o mulțime de semne care anunță pericolul, însă nimeni nu le bagă în seamă. Există o mulțime de fotografii și filmulețe care arată cât de aproape de ei decolează sau aterizează avioanele”, a declarat pentru Independent, conducerea companiei.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

Un beţiv strigă: – Unde sunt? – Pe strada Unirii. – Lasă detaliile! În ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *