marți , 25 aprilie 2017 - 5:51

DECIZIA de care DEPINDE tot Gorjul!

parlament

Deputatul Mihai Weber a declarat că legea energiei şi a gazelor naturale  fost reintrodusă pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Pesedistul a precizat că această lege este prioritară pentru deputaţi. 
„În urma discuțiilor avute cu președintele și membrii Comisiei pentru industrii, liderul grupului PSD, membrii Biroului Permanent, am primit asigurări că, după ce se vor obține avizele de la comisiile de specialitate ale Senatului, legea energiei va intra cu prioritate la votul final în camera decizională, Camera Deputaților. Mai există pe traseul legislativ două inițiative care au ca scop modificarea și completarea legii energiei nr.123/2012, inițiative ce prevăd adoptarea unor măsuri mai eficiente prin eliminarea unor riscuri privind siguranța Sistemului Energetic Național, accesul nediscriminatoriu cu același tarif pentru serviciile de introducere a energiei electrice în rețea și tratament egal pentru toți producătorii de energie acreditați din punct de vedere tehnic, prioritatea folosirii rezervelor interne de cărbune și reducerea dependenței de importuri”, a spus Mihai Weber.


loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.