miercuri , 13 decembrie 2017 - 16:53

Decizia de suspendare a activității depozitului Carierei Roșia, revocată

cariera-miniere-3

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj a decis să revoce decizia de suspendare a activităţii depozitului Carierei Roşia. 

Potrivit APM Gorj, decizia a fost luată deoarece în depozitul de cărbune se mai află o cantitate de 30.000 de tone de lignit. „S-a revocat suspendarea până pe data de 23 iunie, până când trebuie să ridice cantitatea de cărbune existentă. De aproximativ zece ani există notificări cu privire la această situaţie şi mutarea depozitului pe un alt amplasament, la o distanţă mai mare de locuinţe“, a spus Nicolae Giorgi, directorul APM Gorj. Complexul Energetic Oltenia a contestat la APM Gorj decizia suspendării activităţii depozitului de cărbune, urmând să se ajungă în instanţa de judecată. „Este o etapă obligatorie în contenciosul administrativ”, a spus Nicolae Giorgi.

loading...
Loading...

Citește și

NEGOCIERI în CEO! Ce cer LIDERII SMEO ȘI FNME

Sindicaliștii și administrația Complexului Energetic Oltenia se vor întâlni, luni, în comisia de negociere pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.