duminică , 19 noiembrie 2017 - 7:02

DECIZIE! Miniştrii, secretarii de stat şi cei cu rang de demnitar, obligaţi să facă publice întâlnirile cu afaceriştii şi ONG-urile!

Ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, a anunţat, miercuri, că Guvernul a adoptat un Memorandum potrivit căruia miniştrii, secretarii de stat şi conducătorii cu rang de demnitar vor trebui să noteze în Registrul Unic al Transparenţei Intereselor (RUTI) întâlnirile avute cu reprezentanţi ai mediului de afaceri sau ONG-uri, care au scop discutarea unor proiecte de legi, strategii, finanţări sau alte politici publice, scrie News.ro.
Mai multe, aici:  http://www.economica.net/ministrii-secretarii-de-stat-sefii-de-institutii-trebuie-sa-faca-publice-intalnirile-cu-oameni-de-afaceri-sau-ong-uri_126079.html#ixzz4LcnHA3je

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.