DECIZIE! Răducan a fost numit ilegal în funcția de președinte al Pandurii

raducan

Judecătoria Tg-Jiu a anulat, ieri, hotărârea Adunării Generale a Asociaților Clubului Sportiv ”Pandurii Lignitul” Tg-Jiu nr.7 din 25.09.2015, prin care Narcis Răducan a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Astfel, instanța de judecată a decis că Răducan a fost numit ilegal în poziția de conducere de la nivelul clubului de fotbal în condițiile în care nu reprezenta niciun membru fondator, aşa cum prevede statutul.

Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia, prin Marin Golea, în calitate de vicepreședinte și reprezentant al acesteia în Consiliul de Administrație al Pandurii a contestat, în decembrie 2015, hotărârea prin care Narcis Răducan a fost numit președinte ”definitiv” al clubului de fotbal, după o perioadă de provizorat, deși acesta nu fusese membru al CA și nu reprezenta niciunul dintre asociați în forul de conducere.
După aproape un an de judecată, magistrații Judecătoriei Tg-Jiu au ajuns la concluzia că Răducan a fost numit ilegal și au anulat hotărârea AGA care-i conferea acestuia poziția de președinte al CA și, implicit, al clubului de fotbal.
Rămâne de văzut, în situația în care soluția instanței va rămâne definitivă, dacă Răducan va fi obligat să restituie clubului banii încasați timp de 12 luni, adică 8.500 de euro, lunar, plus alte zeci de mii de euro, primiți din prime și alte bonificații.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Polițiștii au luat de bună o minciună! Ce veste a primit șoferul acuzat că a fugit după accident

După ce a pus Poliția pe jar și a acuzat pe nedrept un șofer din …

Un comentariu

  1. In aceeasi situatie se afla Pirvulescu si Prunariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *