miercuri , 13 decembrie 2017 - 9:10

Declarație ȘOC: „CIUMA ROȘIE din Gorj va contamina în continuare autoritatea publică locală”

„Rezultatul alegerilor locale din Gorj nu este o victorie pentru nimeni. Dacă scoatem din ecuaţie ştabii din judeţ, care au câştigat destul de detaşat cu toate că au evitat electoratul în mod sistematic, atunci obţinem inevitabil, fie că vrem să recunoaştem fie că nu, proporţiile reale ale unui dezastru politic şi administrativ care va continua în Gorj în următorii ani. Să ne pregătim!

Ciuma roşie din Gorj va continua să se extindă. Chiar dacă populaţia este foarte dezamăgită de politicienii locali şi de lipsa lor de viziune politică, votul din 5 iunie nu a demonstrat acest lucru. Gorjul a ales să facă paşi înapoi pentru încă patru ani. Într-adevăr, avem alegeri parlamentare în acest an care mai oferă gorjenilor o speranţă de reuşită în viitorul apropiat, însă autoritatea publică locală va fi contaminată de ciuma roşie în continuare”, a scris Liviu Andrei, candidatul PMP la Târgu Jiu, pe blogul personal.

loading...
Loading...

Citește și

Explozie uriașă în Austria, la cel mai mare hub de gaze din Europa! Italia a declarat stare de urgență

O explozie puternică ce s-a produs la o stație de compresare din hub-ul de gaze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.