DEDEMAN face angajări la Târgu Jiu

Lanțul de magazine de bricolaj Dedeman face angajări în această perioadă, în mai multe orașe din țară.

Întreagă listă de locuri de muncă disponibile la Dedeman poate fi consultată AICI (click pentru detalii).

Joburile sunt disponibile în mai multe orașe din țară, printre care București, Timișoara, Cluj Napoca, Tulcea, Ploiești, Arad, Constanța, Oradea, Satu Mare, Târgu Jiu, Bacău, Târgu Mureș, Bistrița, Pitești, Baia Mare, Botoșani, Miercurea Ciuc, Brăila, Vaslui.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt cele de consultanți de vânzări, oameni capabili să îi sfătuiască pe clienți ce să cumpere din magazin. Se caută și manipulanți de marfă, agenți de securitate și casieri, dar și personal pe posturi superioare, ca șef de raion, coordonator de transport marfă, coordonator recepție marfă, coordonator administrativ sau economist.

Întreagă listă de locuri de muncă disponibile la Dedeman poate fi consultată AICI (click pentru detalii) și AICI.

Ce salarii sunt la Dedeman

Un consilier de vânzări la Dedeman câștigă circa 1500 de lei, la care se adăugă lunar tichete de masă de circa 190 RON. Potrivit unor date publicate pe undelucram.ro, acesta este salariul unui angajat full time, cu experiență de 2 ani, într-un magazin Dedeman din București.

Salariile cresc odată cu calificarea și experiența. De exemplu, la Timișoara, un șef de raion cu șase ani experiență câștigă peste 2000 de lei, plus tichete de masă de circa 200 de lei pe lună, plus un comision de vânzări de 500-1000 de lei pe lună.

Dedeman este o companie românească pornită de la zero de frații Dragoș și Adrian Pavăl. Aventura în comerț a fraților a început în 1992, cu un butic de 16 metri pătrați în Bacău. Expansiunea Dedeman în România a avut loc fără a afaceri cu statul, fără relații cu fosta Securitate, fără operațiuni la limita legii, relatează adevarul.ro.

Acum, Dedeman a ajuns să aibă peste 30 de magazine uriașe în țară, în care lucrează peste 6.000 de angajați.

Sursa: http://greatnews.ro/locuri-de-munca-dedeman-salarii/

loading...
Loading...

Citește și

Veşti RELE! Ce ne pregăteşte Fiscul!

Fiscul va trimite în a doua jumătate a acestui an decizii de impunere către toţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *