sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:51

Deficit de EXAMINATORI AUTO la Gorj

tacu--(3)

Ştefan Ţacu, șeful Serviciului de Înmatriculări şi Eliberări Permise Auto Gorj, înregistrează deficit în ceea ce priveşte numărul examinatorilor pentru obţinerea permisului auto. La Gorj există doar patru examinatori.

„Numărul de candidați examinați la proba teoretică este de 70 de persoane, iar la cea practică 50. Până la sfârșitul cestui an voi încerca să fie atestați cel puțin încă doi examinatori, pentru că nu sunt suficienți. Fac demersurile necesare pentru ca acest lucru să devină realitate”, a spus Ștefan Țacu. La începutul acestei săptămâni, sistemul informatic al Serviciului de Permise nu a funcționat în toată țara. Marți lucrurile s-au rezolvat: „Din data de 9 august, problemele la sistemul informatic, disfuncționalitățile a nivel național, au fost remediate. Ne desfășurăm activitatea normal. Foarte multe persoane au venit chiar și din străinătate ca să își rezolve problemele, să își înmatriculeze mașinile sau să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere. Legat de numărul candidaților care solicită programarea pentru obținerea permisului a scăzut la proba teoretică și a crescut la cea practică”, a spus Ștefan Țacu, șeful Serviciului Permise.

loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Un comentariu

  1. Ba Ioane sau Tacu cum dracu te cheamă Tu nu STI nici cum te cheamă Tu crezi ca Serviciul ăla este ca păuni de la Dragoieni le arunci boabe si gata …Vai de tine Bă o sa vezi Tu ca susținere Nu mai ai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.