sâmbătă , 19 august 2017 - 2:57

Delegația FNSE „Univers”, la Parlament, pentru CEO

O delegație a FNSE „Univers” a fost astăyi la Parlament, participând la ședința de plen în care a fost adoptată legea energiei. delegația a fost condusă de vicepreședintele Gabriel Căldărușe, președinte al SME Oltenia. „legea a fost adoptată cu 213 voturi pentru și două împotrivă. Nu fusese  pe ordinea de zi, dar am reușit să sensibilizăm parlamentarii, așa că s-a promovat în plenul Parlamentului. urmează să vedem în toamnă ce se va întâmpla, fiind nevoie de completări ale legislației. Promisiuni există, am câștigat o bătălie.Foarte mulți deputați și senatori și-au arătat disponibilitatea de a sprijini o lege care să nu discrimineze producătorii clasici de energie. Anterior acestei zile  fost și la comisia de industrii, iar mixul energetic pare că este varianta care va primi sprijinul parlamentarilor care au înțeles necesitatea asigurării securității energetice naționale”, a spus Gabriel Căldărușe.

loading...

Citește și

Vești noi despre vreme! Vezi ce se va întâmpla MÂINE!

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice şi sud-vestice, iar indicele temperatură-umezeală …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.