Delegaţie de la minister la CEO

Luni a avut loc o întâlnire, la sediul central al social democraților, între vicepremierul Costin Borc și președintele PSD, Liviu Dragnea. Discuția tete-a-tete a fost urmată de o declarație fără substanță a lui Borc urmată de o conferință de presă a liderului PSD.Acestă întâlnire a fost generată de mai multe declarații dure ale lui Dragnea la adresa lui Borc și a Guvernului.

Mesaj clar al liderului PSD, Liviu Dragnea : ”PSD nu va susține privatizări, în special la obiectivele strategice”

În cadrul conferinței de la sediul central din București al PSD, Liviu Dragnea a precizat foarte clar faptul că PSD nu va susțtine privatizările la obiectivele strategice.

”Am discutat despre privatizări în general. PSD nu va susține privatizări, în special la obiectivele strategice, la obiectivele economice strategice sau de importanță strategică, în care statul român să aibă mai puțin de 51%. Nu avem nimic împotrivă să continue acțiunea de listare pentru pachetele minoritare pe care le mai are statul român la diverse companii și societăți.”

O temă importantă pe care a abordat-o Liviu Dragnea la întâlnirea cu Borc a fost și cea legată de CE Oltenia. Liderul PSD a ținut să ne precizeze faptul că Borc ar trebui să meargă la Gorj, la CE Oltenia pentru a discuta cu oamenii și specialiștii din zonă.

Liviu Dragnea : ”Despre Complexul Energetic Oltenia și despre minerit în general, cred că ar fi bine – aceasta a fost părerea mea – să meargă în teritoriu să discute direct cu oamenii și cu specialiștii în zonele respective. PSD nu este de acord ca în România în viitor să renunțăm total la minerit, pentru că este o sursă de energie complementară care poate fi oricând folositoare. Sugestia mea a fost să meargă acolo să discute, să stea cât e nevoie, să discute și să vadă care sunt cele mai bune soluții pentru ca această companie să funcționeze în continuare. De asemenea, i-am spus că părerea noastră este că nu credem că e benefic ca sediul CE Oltenia să fie mutat în București și, din câte am înțeles, este și părerea dumnealui. Eventual, se poate discuta sau am înțeles că ar avea cât de cât în intenție poate doar partea de achiziții să fie transferată la București pentru a fi mai multă transparență, eventual, dar n-am înțeles că se pune problema să mute sediul de-acolo.”

Sursa: Ecopolitic.ro

loading...
Loading...

Citește și

Cu mopedul fără PERMIS de CONDUCERE!

La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au identificat în …

Un comentariu

  1. ,,,,”PSD nu va susține privatizări, în special la obiectivele strategice”,,,,,,??????? Hai mai Dragnea ca ne podideste plansul de atata patriotism a* lu* matale .Normal , gura pacatosului adevar graieste , PSD nu privatizeaza si nu a privatizat niciodata in adevaratul sens al cuvantului , PSD a vandut pe nimic toate intreprinderile de Stat la acolitii sai . In rest ,,,,tacere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *