sâmbătă , 10 decembrie 2016 - 20:29

Delegație din Serbia vizitează cadrele militare în rezervă

lainici-008

În perioada 24-26 iunie, o delegație din Republica Serbia, compusă din cetățeni sârbi de naționalitate română, din localitățile Kladovo, Veliko Grădiște, Kucevo, Petrovac, Zaicear va efectua o vizită în Gorj. Delegația a sosit în județul nostru la invitația Filialei Gorj a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din MAI. Delegația este compusă din 55 de persoane: 40 elevi cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, 15 însoțitori. Sârbii vor participa și la Festivalul Iei de la Hobița, iar sâmbătă vot vizita Stațiunea rânca. Duminică, sârbii vor fi însoțiți de prietenii lor de la Gorj la Mănăstirea Lainici și a Tismana.

loading...

Citește și

Nu e glumă: semnul dolarului, semnătura unui deputat. Ascensiunea financiară a revoluționarului Iriza, clădită pe cadavrul Litua

Scopul în viață al deputatului Scarlat Iriza e dat chiar de semnătura sa – simbolul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.