vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:11

Delia a lansat clipul piesei „Cine m-a făcut om mare”

Delia a lansat clipul piesei „Cine m-a făcut om mare”. Artistea le-a făcut o surpriză fanilor, care așteptau cu nerăbdare videoclipul piesei. Artista a mărturisit că îi place să fie cât mai naturală și să își hrănească sufletul cu amintiri.

Delia a lansat clipul piesei „Cine m-a făcut om mare”. „Eu nu consider că am lucruri în plus. Încerc să îmi fac un avantaj ca să fiu cât mai naturală. Îmi hrănesc sufletul cu părţi din mine mai vechi. Le reactivez atunci când mă simt om prea mare. Am plâns când am compus melodia «Cine m-a făcut om mare». Eu nu pot să fiu decât subiectivă. Mie îmi place să cred că nu am fost un copil problemă, cred că am fost neînţeleasă. În general lucrurile pe care nu îmi doresc să le port şi le uit, chiar le uit. Am nevoie de timp, îmi place să îmi dau timp mult, să îmi fac ritualuri, să nu mă grăbesc, mă răsfăţ nonstop”, a declarat Delia la sfâşitul lunii trecute în cadrul unei emisiuni TV.


loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore. Care este cauza decesului, anunțată de INML

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore, și nu de șase …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.