DEMISII!

În interiorul ALDE atmosfera este una mai mult decât tensionată și rând pe rând membri ai partidului preferă să demisioneze. Doi lideri ai tineretului ALDE,Elena Alecu – vicepreședinte TLDE și  Andrei Timiș – membru BPN TLDE au preferat să demisioneze din partid și îl acuză pe Tăriceanu că face politica penalilor.

”Am ales să facem politică liberală pentru că avem convingerea fermă că liberalismul e doctrina potrivită  generaţiei noastre, care îmbină în mod perfect libera iniţiativă, respectarea drepturilor şi promovarea valorile autentice. Am ales să facem politică liberală în ALDE, crezând că un fost premier liberal, singurul premier liberal postdecembrist, un om politic declarat liberal încă de la începutul anilor `90 va face o politică pe care ne-o dorim cu toţii.

Ne-am înșelat. Am fost înșelaţi.

Din fruntea Partidului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, domnul Călin Popescu Tăriceanu nu face politică liberală. Face politica de cadre a penalilor invitaţi să preia partidul și să ocupe funcțiile-cheie. Listele partidului, aşa cum încep ele să se contureze, demonstrează că toată munca noastră din ultimul an, toate procentele – puţine sau multe, după caz – pe care am reuşit să le strângem la alegerile locale, toate eforturile noastre puse exclusiv în slujba ALDE se află acum la dispoziția urmăriților penal, a trimișilor în judecată și a condamnaților cu care Călin Popescu Tăriceanu a populat acest partid.

Suntem tineri care vor să facă politică. Politică liberală, nu politică anti-justiție. ALDE, un proiect politic început frumos, a devenit în ultimele luni colacul de salvare pe care Călin Popescu Tăriceanu îl aruncă celor certați cu legea, cu aprobarea tacită a lui Daniel Constantin”.

http://www.stiripesurse.ro/se-lasa-cu-demisii-in-alde-tariceanu-face-politica-penalilor-am-fost-in-ela-i_1158124.html

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Un comentariu

  1. Ce minciuna !Tinerii stiau de la bun inceput cam ce politica face seful lor suprem,dar nu au avut acces la os si acum se dau mari victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *