sâmbătă , 19 august 2017 - 8:29

DEMISII de ULTIMĂ ORĂ!

Lucian Duță, fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a demisionat din PNL.

Vă amintim că Lucian Duță a scris, pe Facebook, un comentariu la o postare a lui Mihai Voicu, unul dintre candidații PNL pentru diaspora și actual președinte al PNL Sector 1.

„Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este noi în politica românească!”, ar fi scris Lucian Duță, la postarea lui Mihai Voicu.

În urma acestui conflict, filiala PNL sector 1 a decis, miercuri seară, să propună Biroului Politic Naţional excluderea din partid a lui Lucian Duţă.

Lucian Duţă a deţinut funcţia de secretar executiv al PNL.

https://www.antena3.ro/actualitate/lucian-duta-a-demisionat-din-pnl-382013.html

loading...

Citește și

Vești noi despre vreme! Vezi ce se va întâmpla MÂINE!

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice şi sud-vestice, iar indicele temperatură-umezeală …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.