DEMISII ÎN BLOC!

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat, cu excepția Ancăi Boagiu – liderul liberalilor din sectorul 2, ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunțat miercuri vicepreședintele formațiunii Mihai Voicu.

„Cinci dintre cei șase președinți de sectoare și-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia”, a precizat Voicu, conform Agerpres.
„Vorbim de președinții de sectoare din PNL București, cei cărora copreședinții PNL le ceruseră oricum demisiile. Alina Gorghiu a declarat deja că toți președinții de sectoare sunt cu mandatele pe masă, gata să își dea demisiile, din cauza scorului foarte slab de la București. În această ședință s-a hotărât că ar fi cel mai bine ca cei de la sectoare să își dea demisiile și partidul să realizeze o analiză în urma căreia să se vadă cine a greșit și să se stabilească pașii următori”.
– See more at: http://www.fanatik.ro/demisii-bloc-la-pnl-bucuresti-dupa-alegerile-locale-cinci-organizatii-de-sector-au-ramas-fara-conducere-734318#sthash.8JPnvtxg.dpuf
loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Încă un accident în capul de pod de la Drăguțești! Un tânăr a MURIT celălalt în stare GRAVĂ!

În jurul orei 00:10 ISU Gorj a fost silicitat sa intervina la un accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *