Deputat de Gorj, ATAC la MARII ŞEFI!

ponta

După ce preşedintele Iohannis a trimis la CCR legea prin care se elimină 102 taxe, fostul premier, deputatul de Gorj Victor Ponta, a reacţionat pe site-ul de socializare: „Normal-dacă se eliminau 102 taxe din Germania sau din Franța Dl Iohannis și Dl Ciolos sprijineau total-dar în România nu!!!
Românii trebuie să plătească taxe în continuare / și să nu mai ceară măriri de salarii și de pensii/ și dacă se gândesc mai bine Iohannis și Ciolos în 2017 fac TVA la loc 24%- și nici nu luăm banii europeni că mai bine îi lăsăm să îi folosească ei la altceva!!!
Sigur că orice măsură ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR este sprijinită de Propagandă Sorosista și de Nouă Armată Sovietică numită PNL și coordonată de Tovarășa Alina ( spaima copiilor cuminți)!!! Dar vine 11 Decembrie…..!”.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

3 comentarii

  1. Acesta este partidul PDL „zis PNL„să nu mărească salarii,pensi ,reduceri de tase ei au în spate actori ca JOHANNIS și CIOLOȘ pentru măriri de tase tăieri de salarii ,așa primesc indicați de la FMI,și alți.

  2. Domn’ deputat,dar AUTOSTRAZILE unde sunt ???Imi permit sa te intreb pt ca eu de cate ori alimentez masina….platesc 7 eurocenti / litru taxa bagata de tine !!!

  3. Mai Victoras , ai grija de copii . De copii tai din prima casatorie . In rest Dumnezeu cu mila .Tu esti deputat de Tg Jiu sau turist o data pe an prin Tg Jiu ? Cat de penibil poti fi mai Victoras-ai grija de copii ? Ai grija ca mistocarelile gen Basescu nu mai prind la alegatorii gorjeni .Incearca si variante in care sa fii mai serios , nu te prinde modelul clovn , doar daca ne gandim la MICKEY MOUSE poate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *