DEPUTAȚII Popeangă și Iriza, la AUDIERI. Vezi în ce DOSAR!

iriza-popeanga

Cei doi parlamentari de Gorj au fost citați ca martori în dosarul fostului senator Toni Mihail Greblă de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Procurorii l-au acuzat pe fostul senator din colegiul numărul 2 că a primit șpăgi de la finul său, afaceristul rom Dan Bârcină, inclusiv sub forma unor materiale electorale. Drept urmare, l-au trimis în judecată. În fața judecătorilor Înaltei Curți vor fi aduși la audieri și deputații de Gorj, Vasile Popeangă și Scarlat Iriza, pentru a da explicații legate de modul în care s-a desfășurat campania electorală de la alegerile parlamentare din 2012. “Mă vor audia ca martor, pentru că, după cum știți, colegiul meu de deputați a făcut parte din cel al lui Toni Greblă de senator. Am fost în campanie cu Greblă de numai două-trei ori, în rest, echipa de campanie a dânsului s-a ocupat de împărțirea materialelor electorale. Am fost chemat ca martor pentru a povesti cum s-a desfășurat campania electorală din 2012. Nu am niciun fel de emoții. Eu trebuie să spun exact cum a decurs campania”, a declarat Vasile Popeangă.

Iriza, informat de Greblă că-l va chema ca martor

Scarlat Iriza susține că nu știe pentru ce va fi chemat la audieri. Deputatul așteaptă să vadă însă ce-l vor întreba judecătorii legat de fostul senator Toni Greblă.”Nu știu dacă audierile vor fi pe tema campaniei electorale din 2012. Toni Greblă m-a informat că mă va chema ca martor, iar eu am fost de acord. N-am fost de prea multe ori în campania electorală alături de Greblă”, a precizat deputatul din colegiu numărul 3.loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.