DEPUTAȚII Popeangă și Iriza, la AUDIERI. Vezi în ce DOSAR!

iriza-popeanga

Cei doi parlamentari de Gorj au fost citați ca martori în dosarul fostului senator Toni Mihail Greblă de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Procurorii l-au acuzat pe fostul senator din colegiul numărul 2 că a primit șpăgi de la finul său, afaceristul rom Dan Bârcină, inclusiv sub forma unor materiale electorale. Drept urmare, l-au trimis în judecată. În fața judecătorilor Înaltei Curți vor fi aduși la audieri și deputații de Gorj, Vasile Popeangă și Scarlat Iriza, pentru a da explicații legate de modul în care s-a desfășurat campania electorală de la alegerile parlamentare din 2012. “Mă vor audia ca martor, pentru că, după cum știți, colegiul meu de deputați a făcut parte din cel al lui Toni Greblă de senator. Am fost în campanie cu Greblă de numai două-trei ori, în rest, echipa de campanie a dânsului s-a ocupat de împărțirea materialelor electorale. Am fost chemat ca martor pentru a povesti cum s-a desfășurat campania electorală din 2012. Nu am niciun fel de emoții. Eu trebuie să spun exact cum a decurs campania”, a declarat Vasile Popeangă.

Iriza, informat de Greblă că-l va chema ca martor

Scarlat Iriza susține că nu știe pentru ce va fi chemat la audieri. Deputatul așteaptă să vadă însă ce-l vor întreba judecătorii legat de fostul senator Toni Greblă.”Nu știu dacă audierile vor fi pe tema campaniei electorale din 2012. Toni Greblă m-a informat că mă va chema ca martor, iar eu am fost de acord. N-am fost de prea multe ori în campania electorală alături de Greblă”, a precizat deputatul din colegiu numărul 3.loading...

Citește și

Costuri SUBSTANȚIALE pentru PODUL mobil de la Turcineşti!

Ministerul Apărării Naţionale propune autorităţilor locale un proiect care prevede construirea unui pod mobil la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.