Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!


Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte dezamăgit de președintele executiv al organizației județene a social-democraților, Mihai Weber. Parlamentarul a afirmat că, într-o discuție cu senatorul Florin Cârciumaru i-a atras atenția că poate fi marginalizat în partid.

Continuă disputa politică între deputații Mihai Weber și Alin Văcaru, ultimul plecat, recent, din PSD spre noul proiect politic Pro România.
Văcaru a spus că a avut o discuție cu senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, căruia i-a atras atenția în legătură cu demersurile lui Weber de a controla organizația județeană a partidului.
”L-am sunat pe domnul Cârciumaru și l-am rugat să nu fie supărat pe decizia pe care am luat-o, să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia. Nu sunt dezamăgit de domnul Cârciumaru, dar i-am spus și i-am atras atenția să nu pățească ce am pățit eu, să nu fie marginalizat, pentru că, din păcate este un coleg care este impus pe toate funcțiile pentru că altfel niciodată nu a participat în procesul electoral, a fost doar impus, care, încetul cu încetul va prelua puterea și, cu siguranță, că foarte mulți colegi, la fel cum sunt și eu, vor fi dezamăgiți de acest lucru”, a afirmat parlamentarul.
Întrebat de unul dintre jurnaliștii aflați în studio dacă Weber ”îl va face” pe Cârciumaru până în 2020, deputatul Alin Văcaru a declarat că este convins de acest lucru.
”Sunt foarte dezamăgit de domnul Weber. Eu cred că greșește domnul Dragnea acordându-i atâta încredere domnului Weber, neținând cont de ceilalți colegi care eu consider că sunt mult mai îndreptățiți să fie ascultați”, a precizat deputatul.

loading...
Loading...

Citește și

Weber, despre PROBLEMELE din CEO: Situația este ALARMANTĂ

Deputatul PSD confirmă că, într-adevăr, sunt probleme mari în CE Oltenia cu asigurarea stocurilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.