Deputatul Weber, despre cele 102 taxe eliminate

DEPUTATUL  MIHAI WEBER:  ELIMINAREA CELOR 102 TAXE NEFISCALE, MASURĂ BENEFICĂ PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI

Proiectul de lege al Partidului Social Democrat privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale, a fost adoptat ieri, în unanimitate, în calitate de for decizional, în plenul Camerei Deputaților.

Printre taxele care au fost propuse spre eliminare se numără: timbrul de mediu pentru autovehicule, taxele la Registrul Comerțului, taxele consulare și de cetățenie, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxele extrajudiciare de timbru, precum și taxa pentru serviciile prestate de M.A.I. pentru public si tarifele percepute de Casa Națională de Pensii.

Acest proiect de lege este benefic pentru fiecare dintre români, fie ei aici în țară, fie plecați în țări străine, oferindu-le posibilitatea de a relaționa mult mai eficient cu ambasadele și consulatele, fără a mai sta la cozi interminabile.

Totodată eliminarea acestor taxe aduce încredere tuturor românilor care vor să își cumpere o mașină din munca proprie, celor care trebuie să plătească taxe peste taxe, nevoiți să suporte umilință și oboseală din cauza birocrației existente până în prezent.

loading...
Loading...

Citește și

Inspectorii ITM Gorj continuă ancheta în urma exploziei de la Hurezani. AMENZI de 17.500 de lei!

Inspectorii de muncă din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului de Muncă …

2 comentarii

  1. Fugi mai deputatelule si te culca . Ce taxe eliminati voi in campanie electorale , taxele pe care tot voi ,gasca lui Ponta le ati instituit in anii trecuti ?

  2. Gorjanule ,smecherii astia ne fraieresc,in fapt se pregatesc sa ne umfle factura la electicitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.