„Deranjez oameni şi grupuri de interese”. Cine spune asta!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzat de legături cu oculta mondială, a spus că el este rudă de gradul cinci cu Nicolae Voiculescu, un om influent din industria farmaceutică, dar a precizat sâmbătă, la Antena 3, că are senzația că el, de fapt, ”derajează” niște grupuri de interese.

Despre ministrul Voiculescu au apărut recent informații potrivit cărora ar avea un unchi cunoscut în sistemul sanitar drept „Nic” Voiculescu, un „lobbyst” al marilor companii din domeniul pharma.

„Nu-mi dau seama dacă e unchi sau văr. Am verificat şi eu astăzi. Este o rudă de gradul cinci. Este ruda mea, este un om cu carieră în industria farmaceutică. El are o firmă de consultanță, bănuiesc că lucrează și în industria pharma”, a afirmat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Ministrul a menționat că ultima dată când s-a văzut cu „Nic” Voiculescu a fost anul trecut, în toamnă și nu sunt apropiați, nu își fac concediile împreună.

”Ultima dată când ne-am văzut a fost în octombrie 2015, într-o vizită, înainte de a fi ministru. Aștept și eu să văd de ce sunt acuzat. Nu am habar de ce aș putea să fiu acuzat”, a completat ministrul Vlad Voiculescu, la Antena 3.

În context, ministrul Sănătății a precizat că va da în judecată pentru calomnia publicația care a făcut afirmațiile amintite.

În plus, Vlad Voiculescu susține că l-a informat pe premierul Dacian Cioloș, atunci când acesta i-a propus funcția de ministru al Sănătății, despre legătura de rudenie cu unul dintre cei mai influenți oameni din domeniul farmaceutic, tocmai pentru a nu fi acuzat de interse ascunse.

Întrebat cine crede că ar avea interes să-l decredibilizeze, șeful de la Sănătate a răspuns scurt că simte că el ”deranjează”.

”Timpul meu la minister e scurt, așa încât încerc să folosesc timpul pentru a face ceva bun acolo. Am senzația că deranjez niște oameni, că deranjez niște grupuri de interese, e un sector în care corupția e la fiecare pas”, a punctat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

loading...
Loading...

Citește și

Tânăr de 18 ani, REŢINUT pentru furt calificat! A dat „lovitura” la Novaci!

La data de 8 iunie a.c., Secţia 9 Poliţie Rurală Novaci a fost sesizată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.