DESCHISĂ de 2 LUNI, FABRICA de confecții din Țicleni se ÎNCHIDE! ANGAJATELE rămân pe drumuri!

primar-ticleni

Fabrica de confecții, deschisă la începutul lunii septembrie a acestui an, în Ţicleni, se zvonește că va fi închisă. O societate din Crasna, condusă de o femeie din aceeași localitate, a reușit să obțină contractul de concesionare al clădirii după care și-a început imediat activitatea.

Deși a trecut foarte puțin timp de atunci, o localnică din orașul Țicleni susține că această fabrică urmează să se închidă și că toate femeile care lucrau acolo au fost trimise acasă. Primarul din Țicleni, Radu Constantin, susține că nu știe nimic vis-a-vis de acest lucru și că deocamdată nu a fost anunțat de închiderea activității în fabrică. „Nu pot să vă spun nimic în acest sens, pentru că deocamdată doamnei căreia i-am închiriat spațiul nu a venit la mine și nu mi-a transmis nimic. Deci au fost mai multe firme care s-au arătat interesate de spațiu, doamna a oferit cea mai bună sumă și dânsei i-am acordat contractul de închiriere, și-a plătit chiria la zi mai mult nu pot spune pentru că nu știu dacă își suspendă activitatea sau nu și ce s-a întâmplat dacă angajatele mai vin la muncă sau nu. Până nu vine la mine, doamna căreia i-am închiriat fabrica, să vorbim, nu pot spune nimic în acest sens” a declarat primarul orașului Țicleni, Radu Constantin.

loading...
Loading...

Citește și

Încă un PROIECT IMPORTANT bifat de soția unui târgujian! Ce sumă COLOSALĂ va câștiga din toamnă!

Soția unui cunoscut târgujian a mai bifat încă un proiect important în cariera sa. Pe …

2 comentarii

  1. Cun nu stie cind este sigilata fabrica cu stampila primăriei.cu ce nerusinare poate minti!😁

  2. Pai tu esti Mahomed , nu poti sa te duci pana la fabrica sa verifici mai pacaliciule ? Ce aere de stapan de scavi ai mai papagalule .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.