luni , 20 noiembrie 2017 - 3:54

Descinderi în forţă! Se întâmplă în această dimineaţă

Au loc descinderi în forță, miercuri dimineață, în Argeș. 

Sunt vizate persoane bănuite de proxenetism. Peste 150 de polițiști fac percheziţii la 43 de adrese din Câmpulung şi din localităţile limitrofe şi urmează să ducă la audieri 45 de persoane, potrivit Realitatea TV.

Descinderile au început la ora 7 dimineața la 43 de adrese din Câmpulung şi din localităţile limitrofe şi urmează să ducă la audieri 45 de persoane.  Suspecţii racolau fete, de cele mai multe ori minore, cărora le promiteau locuri de muncă bine plătite în Franța, Spania, Germania și Belgia, apoi le sechestrau şi le obligau să se prostitueze. Anchetatorii au stabilit prejudiciu în acest dosar: trei milioane de euro.

Rețeaua a acționat timp de 8 an. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2008-2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene.

loading...
Loading...

Citește și

ÎNGROZITOR: BEBELUȘ ARUNCAT la GROAPA DE GUNOI din afara orașului

Un bebeluș mort a fost găsit la groapa de gunoi din Cluj. Autoritățile sunt în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.