Descoperă cât de potent este iubitul tău, în funcţie de meseria lui

218873_04big

Orice femeie îşi doreşte să aibă lângă ea un mascul feroce, care să o poată satisface sexual la orice oră din zi sau din noapte. Cercetătorii au ţinut cont de această dorinţă şi au făcut un studio. Orice femeie îşi doreşte să aibă lângă ea un mascul feroce, care să o poată satisface sexual la orice oră din zi sau din noapte.

Cercetătorii au ţinut cont de această dorinţă şi au realizat un studiu, în urma căruia au descoperit cât de potenţi sunt bărbaţii, în funţie de locul lor de muncă.
Iată mai jos concluzia specialiştilor, prezentată de revista Redbook:

Artiştii, cei mai buni la pat

Aceşti bărbaţi sunt experţi în arta preludiului, dar sunt consideraţi şi cei mai buni la pat. Cântăreţii, actorii şi alţi artişti au primit notă maximă la toate capitolele legate de sex.

Bugetarii nu refuză partidele de sex

Preludiul este foarte important şi pentru profesori şi bugetari, care nu vor refuza niciodată o partidă de sex. Cu toate că partida în sine nu este foarte lungă, ci mai degrabă se încheie prematur, bărbaţii care stau mult la birou se descurcă destul de bine în dormitor.

Muncitorii sunt cei mai inventivi amanţi

Mecanicii, muncitorii în construcţii, instalatorii şi alţi meseriaşi sunt consideraţi cei mai inventivi şi îndrăzneţi amanţi, dornici să experimenteze lucruri noi.
Însă, ei nu sunt aşi în dormitor şi au primit punctaj mediu la capitolul performanţă sexuală.

Doctorii se pricep la sex oral

Cadrele medicale şi experţii în sănătate sunt romantici, tandri şi experţi la sexul oral. În schimb, sunt stângaci la preludiu şi se confruntă cu probleme erectile.

Militarii se gândesc doar la orgasmul iubitei

Managerii şi cadrele militare nu se pricep deloc la preludiu şi de multe ori sar peste acest punct destul de important al unei partide de sex. Chiar şi aşa, bărbaţii din aceste domenii sunt consideraţi generoşi cu partenele lor, deoarece se gândesc doar cum să-şi ducă persoana iubită până la orgasm.

Vânzătorii vor sex, dar partida se termină prea repede

Specialiştii în vânzări vor să facă sex zilnic şi se gândesc mereu să pună în aplicare diferite jocuri erotice şi fantezii. Cu toate că vor sex mereu, dacă partenera îi refuză, ei nu mai insistă. Bărbaţii care lucrează în domeniul vânzărilor nu excelează însă la capitolul performanţă sexuală şi ajung la orgasm prea repede, cu mult înaintea partenerei.

Loading...

Citește și

Poziţii sexuale cu bărbatul deasupra

Viaţa sexuală joacă un rol foarte important în orice cuplu şi de fiecare dată trebuie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *