miercuri , 22 februarie 2017 - 3:34

Descoperire INCREDIBILĂ! Au săpat și nu le-a venit să creadă!

E vorba de o rețea de tuneluri foarte vastă, cunoscută și sub denumirea de catacombele Romei. În aceste catacombe se găsesc multe schelete, în special ale primilor martiri din perioada timpurie a creștinismului.

 

Sub străzile Romei, pline de turiști sau locuitori obișnuiți cu orașul, se află o altă lume.

O parte din ele au fost scoase și împărțite prin mai multe biserici drept moaște. Unele dintre aceste schelete nu erau formate doar din oase, ci și din numeroase bijuterii sau aur, cum e și cazul celor din galeria FOTO.

Se crede că bijuteriile au fost îngropate alături de membri mai înstăriți ai comunității romane. De asemenea, sunt cazuri în care bisericile care au primit moaștele au vrut să le reprezinte cât mai atractiv publicului, așa că le-au ornat cu veșminte prețioase, aur și bijuterii.

Vezi foto aici: http://stirinebune.gsp.ro/gspro/gspro/foto-descoperire-incredibila-au-sapat-si-nu-le-a-venit-a-crede-ce-sunt-aceste-schelete-pline-de-aur-si-pietre-pretioase-493954-galerie-foto-pic-773959.html

*Sursă și foto via sobadsogood.com

loading...

Citește și

FABRICĂ NOUĂ în Gorj ANGAJEAZĂ 200 de persoane! Vezi unde se depun cererile! FOTO

„Bună ziua dragi prieteni, vă anunț cu bucurie în suflet că în următoarele trei luni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.