vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:10

Descoperire UIMITOARE pe teritoriul României!

O descoperire a cercetătorilor români face furori în întreaga lume.  Un obiect din aluminiu, care pare a fi lucrat manual, a fost descoperit pe teritoriul ţării noastre, istoricii spunând că datează de acum 250.000 de ani şi că este dovada că extratereştrii au vizitat, mai demult, Pământul. Obiectele din aluminiu nu au fost produse de om până acum aproximativ 200 de ani

Detaliile acestei descoperiri nu au fost făcute publice la momentul respectiv, obiectul fiind găsit în România comunistă, în anul 1973, împreună cu alte două obiecte. Muncitorii care lucrau pe malurile Mureşului, nu foarte departe de Aiud, au găsit cele trei lucruri la 10 metri sub pământ, scre Mirror.co.uk.

Acestea păreau că au o formă neobişnuită şi că sunt antice, lucru ce a fost confirmat şi de arheologii care au apărut imediat la faţa locului. Două obiecte au fost identificate de aceştia drept fosile, în timp ce al treilea părea a fi o parte dintr-un obiect de metal făurit de om. Se crede că obiectul, foarte uşor de altfel, ar fi capătul unui topor.

Obiectul are 20 de centimetri lungime, 12,5 lăţime şi 7 centimetri grosime. De asemenea, se crede că aceasta ar fi o parte componentă a unui obiect zburător neidentificat şi dovada că am fost vizitaţi, în trecut, de o civilizaţie extraterestră.

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore. Care este cauza decesului, anunțată de INML

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore, și nu de șase …

Un comentariu

  1. Interesant!Obiectul cu pricina este realizat din aliaj al Aluminiului,descoperirea fiind facuta publica inainte de 1989,varsta fiind estimata la mai mult de 1000000 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.