DETALII NEȘTIUTE: UNDE urma să PLECE Mădălin, tânărul din Tg-Cărbunești care a murit în Berlin! „Era FERICIT!”

madalin-limbergher

Ambasada nu a confirmat încă decesul tânărului din Cărbuneşti care s-ar fi aruncat de pe un mall din Berlin. Părinţii aşteaptă o confirmare oficială din partea autorităţilor pentru a pleca după trupul neînsufleţit al tânărului. Apropiaţii băiatului au spus că Mădălin provenea dintr-o familie bună, părinţii oferindu-i tot ce a vrut. Potrivit apropiaţilor, părinţii lui Mădălin refuză să creadă că băiatul lor s-a sinucis şi cred că acesta ar fi căzut de la înălțime.  
madalin-limbergher1

Tânărul îşi scrisese la informaţiile personale de pe profilul de Facebook că este ateu. 

madalin-limbergher2Prietenii lui Mădălin spun că părinţii nu au fost de acord cu plecarea acestuia în străinătate şi că acesta a plecat în Germania supărat pe ei. Mădălin Limbergher lucra de aproximativ o lună în Germania, iar în urmă cu două săptămâni venise acasă, în concediu. Mădălin ar fi vorbit cu mama sa la telefon chiar în ziua în care s-a întâmplat tragicul eveniment. Acesta i-ar fi transmis mamei sale că este răcit şi nu se simte prea bine. Mama, fiind de profesie asistent medical, i-a recomandat lui Mădălin câteva pastile. Cei doi stabiliseră să se audă la telefon mai pe seară. „Era singur la părinţi. A fost crescut în puf. Părinţii i-au oferit tot ce şi-a dorit. Cred că era puțin răsfăţat. Ştiu că a vorbit cu mama lui la telefon în ziua în care s-a întâmplat incidentul. I-a zis mamei lui că este răcit şi că nu se simte mai bine. Ea i-a zis ce pastile şi ce ceaiuri să ia pentru răceală şi rămăsese să vorbească mai pe seară la telefon, să vadă cum se mai simte. În ziua respectivă a venit poliţia acasă la părinţii lui şi le-au zis că ar fi păţit ceva în Berlin, însă atunci nu ştiau dacă a decedat în urma căzăturii. Era un băiat foarte inteligent. A fost un băiat respectuos, nu făcea scandal sau ceva de genul acesta. Ştiu că în ultimul timp stătea mai mult plecat pe la Timişoara. Cred că a lucrat pe acolo. Provine dintr-o familie bună. Eu îl ştiu mai mult de când era mic, când a crescut a devenit puţin ciudat. Poate şi anturajul în care a intrat l-au mai schimbat”, a declarat un vecin de-al lui Mădălin.

„Mi-a spus că era fericit”

madalin-limbergher3O prietenă apropiată de-a lui Mădălin a spus că a vorbit cu acesta în urmă cu două săptămâni, când tânărul se afla în țară. Acesta ar fi spus atunci că era foarte mulţumit de serviciul său. “M-a sunat în urmă cu două săptămâni că era în ţară şi voia să ne vedem. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Mi-a zis atunci că era foarte fericit şi mulţumit de tot ce i s-a întâmplat în viaţă. Ştiu că urma ca firma la care lucra să-l trimită într-o altă ţară să lucreze, iar el era foarte încântat de acest lucru. Ştiu că nu se înţelegea prea bine cu părinţii lui. Aceştia nu au fost de acord ca el să plece în străinătate. Ştiu că a fost chiar o altercaţie între el şi tatăl său”, a spus o prietenă apropiată a băiatului. Prietenii tânărului spun că Mădălin avea probleme din ce în ce mai serioase cu jocurile de noroc.

Mesaje emoţionante lăsate de prieteni

Prietenii lui Mădălin au reacţionat la aflarea cumplitei veşti. Astfel, pagina de Facebook a lui Mădălin a fost asaltată cu mesaje de regret. “Madă, nu trebuia să faci aşa ceva. Păcat suflet frumos că ai ales calea cea mai urată”. „Unde eşti prietene ?! Unde e omul care mă făcea să râd mereu ?!!! Condoleanţe familiei ! DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE !”. „Sper că acolo Sus Îți vei găsi liniștea. Adio, Mădălin!”. „Ai plecat mult prea repede dintre noi Limbergher Mădălin. Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de tine vărule acolo sus”, sunt doar o parte dintre mesajele postate de prietenii lui Mădălin.

Ultima postare a tânărului

Ultima postare a tânărului a fost: „Care ar fi ultimul cuvânt care ai vrea să-l spui? Breaking the boundaries! (depăşind limitele, n. red.)”. Acum, cei care îl cunoşteau pe Mădălin strâng bani pentru repatrierea acestuia.
loading...
Loading...

Citește și

Rețineri după percheziții! Un pensionar, prins cu țigări făcute de mâna lui

În urma celor trei percheziții efectuate, marți, la Motru și într-o comună din Dolj, procurorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *