marți , 21 noiembrie 2017 - 17:42

DEVASTATOR! Vezi ce a decis familia celor doi frați din Gorj, morți într-un accident, cu privire la înmormântarea acestora

frati

Tragedia familiei celor doi tineri care au murit, duminică, în urma unui accident de circulație produs în comuna mehedințeană Butoiești este cu atât mai mare cu cât trebuie să se ocupe de două înmormântări care vor avea loc în două localități diferite, așa că s-a decis ca aceștia să fie înmormântați în zile diferite, adică miercuri și joi.

Cristian și Valentin, cei doi frați care au murit, duminică dimineața într-un accident în Mehedinți, vor fi înmormântați în zile și localități diferite. Familia lor a decis să-l conducă pe ultimul drum, mâine, pe Cristian, băiatul de doar 24 de ani, la Busuioci, în comuna sa natală Hurezani, iar a doua zi să fie înhumat, la Turburea, acolo unde era căsătorit Valentin. Acesta tocmai împlinise 30 de ani și avea un copil.
Prietenii și rudele celor doi care și-au spus durerea pe facebook și au postat fotografii cu aceștia au primit sute de mesaje de condoleanțe.
Aceștia provin dintr-o familie numeroasă cu nouă copii, șase băieți și trei fete, însă în urmă cu câțiva ani, unul dintre frații acestora a murit.
Cristian și Valentin au decedat, duminică dimineața după ce microbuzul pe care-l conducea unul dintre ei s-a ciocnit puternic de o autoutilitară, pe DE 70, în localitatea Jugastru din comuna Butoieşti. Accidentul a fost anunțat printr-un apel la 112, la ora 05.53. La fața locului, s-au deplasat trei echipaje ale Pichetului de Pompieri Strehaia, din cadrul ISU “Drobeta”. La sosirea echipajelor, cele trei victime erau încarcerate. Două dintre acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a treia persoana a fost resuscitată, dar, din păcate, medicii aflați la fața locului nu i-au mai putut salva viața.

loading...
Loading...

Citește și

TÂRGU JIU. VIDEO: DOI TINERI FURĂ GEANTA unei PATROANE, dintr-un MAGAZIN din PIAȚA MARE! Îi cunoașteți?

Furtul a avut loc ziua în amiaza mare, într-o alimentară din Piața Centrală din Tg …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.