DEZAMĂGIRE CRUNTĂ pentru un târgujian! Ce a găsit în cimitir! FOTO+VIDEO

Un târgujian plecat în Paris a avut parte de o dezamăgire cruntă. Acesta a hotărât să meargă la mormântul lui Constantin Brâncuși, din Cimitirul Montparnasse, însă ce a găsit acolo i-a lăsat un gust amar.

Aflat în Paris pentru câteva zile, Marian Cristian, din Târgu Jiu, a hotărât, împreună cu câțiva prieteni, să meargă la mormântul lui Constantin Brâncuși, pentru a-i aprinde o lumânare. Ce a găsit acolo l-a contrariat. „Am stat câteva zile la Paris și primul lucru pe care am vrut să îl văd a fost mormântul lui Constantin Brâncuși, la care se ajunge foarte ușor dacă ai un GPS. Cimitirul se află la Montparnasse, unde cimitirul are mai multe intrări și la fiecare poartă unde se poate intra cu mașina se găsește o harta cu 100 de nume celebre și îl găsiți pe hartă. Așa am ajuns noi, dar am rămas puțin dezamăgit pentru ca nu avea nici o lumânare sau steagul României. Mormântul este foarte simplu, așa cum era el (n.red. Constantin Brâncuși)… tot în același cimitir am fost și la Emil Cioran”, spune, dezamăgit, târgujianul.
Acesta a făcut și o filmare la mormântul lui Brâncuși, pe care o puteți vedea mai jos.

„Nu tu statuie, nu tu steagul românesc… Au luat 11 milioane pe Cumințenia Pământului și nu-i aprind o lumânare. A trebuit să venim noi ca să-i aprindem. Își fac imagine pe numele lui și nici măcar o lumânare… nimic, nimic”, spune Marian.

L.A.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

VIDEO. Un POLIȚIST LOCAL care păzea operele lui Brâncuși a fost AMENDAT. Ce a făcut este incredibil!

Un polițist local care păzea operele lui Brâncuși din Parcul Central din Tg-Jiu a fost …

4 comentarii

  1. Este ok mormantul.Unde ati mai vazut voi steaguri pe morminte?V-ati gasit unde sa va dati importanti:langa mormantul unui geniu.

  2. Prietene,mofturile tale legate de mormantul lui Brancusi, trebuia sa le lasi acasa.Cat a trait, marele artist a fost oripilat de saracia si prostia de acasa ,tu, fiind cel mai bun exemplu.

  3. Danu si excelabus, frumoase comentarii nu am ce zice!?In țârișoară noastră bulibașii si-au făcut castele in cimitire și-au montat tot felul de prostii electronice si in cimitirul unde zace geniul mondial eu cred ca macar o cruce de marmura neagra trebuia pusa si trebuia scris pe ea ce a-ti spus voi, ceea ce v-a descris geniul,chiar daca riscau sa plagieze cimitirul din Sapanta .Nu știm sa prețuim geniile nici cat trăiesc nici după ce trec in eternitate .Mare păcat !

    • Bai offfffff[ticatule] ,nu pretuiesti un artist din considerente tipice bulibasilor.O cruce din marmura neagra ar fi suportul de transfer al prostiei din Carpati in vestitul cimitir,mai ales daca e scris pe ea un mesaj ,utilizand gramatica ta.Incearca sa rasfoiesti cand ai timp Voltaire.Hugo,Dumas,Stendhal,Balzac,poate te destupi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *