Dian Popescu: Nu cred că Ion Călinoiu va fi primul pe listă la Senat

alde

Senatorul ALDE, Dian Popescu, este sceptic în privința listei pe care social – democrații au făcut-o publică. Acesta a declara că nu crede că Ion Călinoiu va fi cel care va deschide lista pentru Senat.

În ceea ce privește listele ALDE, Dian Popescu a declarat că acestea vor fi decise de liderii de la București și nu știe nici măcar el pe ce listă va fi pus.De asemenea, Popescu a comentat și listele liberalilor, fiind convins că Dan Vâlceanu și Tudor Barbu vor fi cei care vordeschide listele. “Cel mai probabil voi deschide lista la Camera Deputaților. Listele sunt decise la București. De aceea nu știu nimic sigur. Tot ce a făcut public PSD-ul nu se va confirma. Hadeți să așteptăm să vină Victor Ponta sp vedem și punctul lui de vedere. Până atunci sunt doar speculații. M-aș îndoi că Ion Călinoiu o să fie primul la Senat. Noi nu am apucat să vorbim cu liderii de la București despre liste și nu vrem să dezinformăm”, a declarat Dian Popescu.

Iriza: „Vrem să depășim PNL-ul”

Deputatul Scarlat Iriza a declarat că se va regăsi pe lista pentru alegerile parlamnetare dar nu știe dacă va fi pe un loc eligibil. “Când am venit la acest partid, am venit fără nicio obligație vizavi de lista parlamentară. O să fiu pe listă, dar nu știu pe ce loc. La Gorj vrem să depășim PNL-ul pentru că suntem în stare”, a spus Iriza.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO. Un POLIȚIST LOCAL care păzea operele lui Brâncuși a fost AMENDAT. Ce a făcut este incredibil!

Un polițist local care păzea operele lui Brâncuși din Parcul Central din Tg-Jiu a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *