Dieta celor 7 alimente. Mănânci cât poţi, slăbeşti cât vrei!

dieta1

Visezi să-ţi recapeţi silueta, dar ştii că nu poţi duce la capăt un regim alimentar prin care, practic, faci foamea? Urăşti senzaţia de a încerca să adormi, iar gândul tău să fie la mâncare? Am o veste excelentă!

Iată că există şi pentru tine o dietă: îţi permite să mănânci cât vrei, de câte ori îţi doreşti şi care te va ajuta să slăbeşti atât cât ai nevoie. Tu vei decide numărul kilogramelor de care vrei să scapi. Sună bine, nu-i aşa? Atunci hai să ne apucăm de treabă. Mai întâi de toate, haideţi să vedem ce presupune acest regim de slăbire extrem de tentant. Este vorba despre dieta celor 7 alimente magice. Practic, ai o listă cu alimente pe care le poţi mânca în anumite zile.

Luni, marţi şi miercuri – consumi orez şi roşii

În aceste trei zile, ai voie să consumi lămâie, mentă, roşii, orez şi pepene roşu. Fiecare dimineaţă trebuie începută cu 250 de ml de apă călduţă cu lămâie şi câteva frunze de mentă şi să mănânci cât orez vrei tu (acesta trebuie fiert şi adăugat în el doar puţină sare). La gustări poţi mânca pepene roşu la liber. Iar la prânz şi la cină, poţi consuma orez fiert şi roşii proaspete. Cantitatea tu o decizi. Cina e bine să o iei până în ora 19:30.

Joi, vineri, sâmbătă – mănânci peşte

Lămâie, mentă, roşii şi carne de peşte. Acestea sunt alimentele pe care le poţi consuma în aceste zile. Practic, dimineţile trebuie începute tot cu un pahar cu apă caldă şi zeama de la lămâie. Pune şi câteva frunze de mentă pentru o aromă fresh. Apoi, şi la micul dejun şi la prânz şi la cină, poţi consuma carne de peşte fiartă sau făcută la aburi cu roşii proaspete. Mănânci carne şi roşii atât cât ai nevoie.

Duminica e ziua lactatelor

În această zi, poţi mânca lactate şi brânză la toate cele trei mese, indiferent că vorbim de lapte, iaurt sau brânză (de evitat brânzeturile cu mucegai). Câte doreşti! Evident, dimineaţa o începi cu apă călduţă, lămâie şi mentă.

Nu uita să faci mişcare

Ideal ar fi, dacă doreşti nu doar să slăbeşti, ci şi să ai o piele tonifiată să faci şi mişcare, măcar de trei ori pe săptămână. În această dietă ai voie să consumi o ceaşcă de cafea pe zi, dar neapărat neîndulcită.
Sursa: http://www.clicksanatate.ro/Dieta-celor-7-alimente-mananci-cat-poti-slabesti-cat-vrei_0_15617.html

loading...
Loading...

Citește și

Broccoli și buna funcționare a ficatului

Dacă fără anumite organe se poate trăi (cum sunt apendicele sau amigdalele), fără ficat este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *