vineri , 15 decembrie 2017 - 10:33

Dieta cu lapte bătut: scapi de șase kilograme în mod sănătos și rapid!

dieta2

Dacă v-aţi pricopsit cu câteva kilograme în plus şi vreţi să scăpaţi repede de ele, încercaţi dieta cu lapte bătut, care „spală” kilogramele şi totodată vă ajută să ţineţi sub control senzaţia de foame. Este sărac în calorii, dar bogat în substanţe nutritive necesare pentru sănătatea organismului: proteine, calciu, fosfor şi bacterii lactice.

Deşi se găseşte şi în comerţ, cel mai eficient este laptele acru preparat în casă.
Într-un castron se pune lapte nefiert, acoperit cu tifon, în apropiere de o sursă de căldură. După una-două zile este gata. Se îndepărtează smântâna cu o lingură, apoi se bate bine cu bătătorul.
Se consumă 2 felii subţiri de pâine prăjită şi 1 litru şi jumătate de lapte bătut pe zi, timp de cinci zile pe săptămână. Aveţi voie şi cafea, ceaiuri neîndulcite şi apă. În celelalte două zile se mănâncă normal, dar porţii mici, şi se evită făinoasele şi dulciurile.
Se ţine timp de 2 săptămâni, la sfârşitul cărora veţi cântări cu 5 – 6 kg mai puţin.

Sursa: Formula AS

loading...
Loading...

Citește și

La ce ne poate ajuta cărbunele vegetal

Mesele bogate în mâncăruri grase pot îngreuna digestia, ceea ce duce la apariţia senzaţiei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.