luni , 20 noiembrie 2017 - 13:27

Dimensiunea contează? Avantajele bărbaţilor dotaţi

Dorinţa multor bărbaţi este să aibă un penis mare, iar cu cât îl au mai mare, ei cred că vor satisface sexual orice femeie. Totuşi, trebuie să recunoaştem că indiferent de situaţie, a avea un penis mare, atât în privinţa lungimii, cât şi a circumferinţei, are unele avantaje.

Un penis gros ocupă un volum mai mare în vagin, iar senzaţia este mult mai plăcută. Partenera se poate bucura, simţindu-se ”invadată” complet, mai ales pentru femeile care au născut şi ale căror vagine sunt mai lărgite. În această situaţie, penisul gros oferă plăcere şi este un plus pentru ambele părţi.

Un penis lung poate fi un avantaj pentru atingerea punctului G al femeilor, dacă acesta este situat într-o poziţie ceva mai îndepărtată în abdomenul inferior. (Trebuie ştiut că punctul G nu se află exact în acelaşi loc la toate femeile).Simplu fapt că aţi găsit punctul G al fostei prietene nu înseamnă că veţi putea pune în mod automat degetul sau vârful penisului pe cel al următoarei partenere.

Nu în ultimul rând, un penis lung, care apasă pe cervixul femeii, este şi o binecuvântare şi un blestem, în funcţie de dimensiunile interioare ale partenerei.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Ce îşi doresc femeile în timp ce fac sex

Nu puțini sunt cei care vor să știe ce își doresc, de fapt, reprezentantele sexului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.