Dimensiunea contează? Avantajele bărbaţilor dotaţi

Dorinţa multor bărbaţi este să aibă un penis mare, iar cu cât îl au mai mare, ei cred că vor satisface sexual orice femeie. Totuşi, trebuie să recunoaştem că indiferent de situaţie, a avea un penis mare, atât în privinţa lungimii, cât şi a circumferinţei, are unele avantaje.

Un penis gros ocupă un volum mai mare în vagin, iar senzaţia este mult mai plăcută. Partenera se poate bucura, simţindu-se ”invadată” complet, mai ales pentru femeile care au născut şi ale căror vagine sunt mai lărgite. În această situaţie, penisul gros oferă plăcere şi este un plus pentru ambele părţi.

Un penis lung poate fi un avantaj pentru atingerea punctului G al femeilor, dacă acesta este situat într-o poziţie ceva mai îndepărtată în abdomenul inferior. (Trebuie ştiut că punctul G nu se află exact în acelaşi loc la toate femeile).Simplu fapt că aţi găsit punctul G al fostei prietene nu înseamnă că veţi putea pune în mod automat degetul sau vârful penisului pe cel al următoarei partenere.

Nu în ultimul rând, un penis lung, care apasă pe cervixul femeii, este şi o binecuvântare şi un blestem, în funcţie de dimensiunile interioare ale partenerei.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

6 cele mai proaste sfaturi sexuale

Trebuie să aveţi în vedere că nu toate informaţiile despre sex primite de la diverse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.